Wij zijn een facilitair dienstverlener, actief in Zuid-Holland. De kerntaken van Cleanall zijn: schoonmaak, vloeronderhoud en glasbewassing die wij aanbieden in particulieren en zakelijke omgevingen. De toegevoegde waarde van Cleanall ligt in de veelzijdigheid van de dienstverlening: schoonmaakonderhoud in ruimste zin des woords, facilitaire dienstverlening, het aansturen van service medewerkers, het leveren van aanvullende producten en diensten.

 Onze uitdaging

Klanten zien in ons handelen waar wij als organisatie voor staan. Een schijnwereld opbouwen of zaken beloven die je als organisatie niet waarmaakt, werken niet in een toenemend transparante wereld. Een positieve instelling heeft een grote invloed op de klanttevredenheid. Zo komt tussen de vijftig en zeventig procent van de klanten terug als een klacht wordt verholpen, maar stijgt dat aantal explosief naar 95 procent als de mede- werker die helpt proactief en enthousiast is.

 OSB-lidmaatschap

Cleanall is lid van OSB (Ondernemers- organisatie Schoonmaaken Bedrijfsdiensten). Dit keurmerk garandeert dat u een professio- neel, servicegericht en kwaliteitsbewust schoonmaakbedrijf inschakelt. Om deze kwa- liteit te garanderen, is ons team van schoonmakers en glazenwassers gediplomeerd.

 Waarom Cleanall

Wij werken alleen met vakkundige schoon- maakmedewerkers die precies weten welke middelen gebruikt moeten worden voor welke oppervlakten. Hierbij bent u gegarandeerd van de beste schoonmaakmiddelen zodat u voor de volle honderd procent tevreden bent.

  • Kwaliteit en vakkundigheid
  • totaalpakket aan schoonmaakdiensten
  • periodiek als eenmalige klussen
  • ervaren schoonmaakmedewerkers
  • hoge service