Zoekt u een specialist op het gebied van vloeronderhoud? Vloeronderhoud is het regelmatig reinigen, onderhouden en beschermen van uw vloeren. Een goed verzorgde vloer is niet alleen vanuit een smaakvol oogpunt van belang, het draagt ook bij aan de veiligheid en het comfort van uw personeel en klanten. Vind u een schone vloer ook belangrijk? Wij zorgen ervoor dat uw vloeren blinken en er gezond uitzien!

De vloeronderhoud specialisten van Cleanall doen het vloeronderhoud van veel verschillende vloeren. Onze expertise ligt bij het vloeronderhoud van: 

  • Houten vloeren en trappen
  • Laminaat vloeren/li>
  • Kunststof vloeren/li>
  • Gegoten vloeren
  • Harde tegelvloeren
  • Harde tegelvloeren
  • Natuurstenen vloeren
  • Tapijt reiniging
  • Siergrind vloeren

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van vloeronderhoud? Of wilt u vrijblijvend een advies? Neem dan contact met op met Cleanall. Wij zijn gevestigd in Den Haag en ons werkgebied omvat twee provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Waarom vloeronderhoud?
Het regelmatig onderhouden van uw vloer verlengt niet alleen de levensduur van uw vloer, het ziet er representatief uit en geeft uw medewerkers, klanten en bezoekers een veilige en comfortabele omgeving.

Vloeronderhoud met duurzame middelen
Bij Cleanall nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Daarom doen wij het vloeronderhoud waar mogelijk met duurzame middelen. Dit geldt zowel voor de reiniging- en onderhoudsproducten als voor onze geavanceerde machines.

Kwaliteitscontrole van uw vloeren
Onze vloeronderhoud specialisten adviseren u welke behandeling voor uw vloer het beste is om de kwaliteit te waarborgen. Aan de hand van een separate DKS vloeren (Dagelijks Kontrole Systeem) kunnen onze medewerkers wekelijks de kwaliteit van de vloeren op locaties controleren. Op basis van de uitkomsten wordt u dan geadviseerd welke handelingen op korte en op lange termijn dienen te worden uitgevoerd. Zo heeft Cleanall het kwaliteitsniveau altijd in beeld. Door tijdig ingrijpen met bijvoorbeeld bij sprayen kan het geheel strippen en conserveren van een vloer langer worden uitgesteld, wat weer leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing.

De voordelen van vloeronderhoud:


Veilige en gezonde omgeving
Representatieve uitstraling van uw pand
Duurzame onderhoud van uw vloeren