Opleveringsschoonmaak
Wilt u een pand door gecertificeerde schoonmakers laten schoonmaken? Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden opgeruimd opgeleverd. Voor een vlekkeloze presentatie aan mogelijke huurders of kopers is dat onvoldoende.

Een opleveringsschoonmaak is nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes en eventuele trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg, of maken we het pand klaar voor gebruik.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van opleveringsschoonmaak? Neem dan contact met op met Cleanall B.V. Doordat wij alle disciplines en alle kennis in eigen huis hebben, kunnen we de opleveringsschoonmaak efficiƫnt inplannen.

Waarom opleveringsschoonmaak?
Met het vuil dat achterblijft na nieuwbouw, een verbouwing of renovatie is het soms lastig een start te maken met het inrichten en bewonen van het pand. Met opleveringsschoonmaak van Cleanall B.V. kiest u voor een schone start van wonen en/of werken in het pand. Opleveringsschoonmaak kan ook worden ingezet bij een verhuizing, woningontruiming. Het pand wordt dan schoon opgeleverd aan de nieuwe huurder of koper.

Wanneer opleveringsschoonmaak?
-
bij oplevering van nieuwbouw, verbouw en renovatie-
- bij verhuizing en woningontruiming

De voordelen van opleveringsschoonmaak
- Schoon opgeleverd aan huurder of koper
- Representatieve uitstraling van uw pand